1
2
3
4
Η εταιρεία

Η BoatSP ( Watercraft Spare Parts) είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online κατάστημα γνήσιων ανταλλακτικών στην Ελλάδα, προσφέροντας περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια  κωδικούς ανταλλακτικών.  Εδώ θα βρείτε μόνο καινούργια, γνήσια O.E.M (Original Equipment Manufacturer) ανταλλακτικά για τις ιαπωνικές μοτοσικλέτες Honda, Suzuki, Yamaha και Kawasaki. Η BoatSP είναι μέλος της εταιρείας Autotech Acc. που ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στη Λυκόβρυση Αττικής.  Οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και διακίνηση ανταλλακτικών, ενώ το πάθος τους για τα Σκαφη  τούς οδηγεί σε κάθε επαγγελματική τους επιλογή.

Αυτό που τόσα χρόνια ψάχναμε εμείς, ως κάτοχοι σκαφων  – γνήσια ανταλλακτικά, προσιτές τιμές, εύκολη αναζήτηση, άμεση παράδοση –  το κάναμε πραγματικότητα για όλους εσάς. Φιλοδοξία και στόχος μας είναι η BoatSP να ξεπεράσει τα στενά όρια ενός κοινού ηλεκτρονικού καταστήματος και να αποτελέσει τον πολύτιμο σύμβουλό σας στην προσπάθειά σας να συντηρήσετε, με τον καλύτερο τρόπο, το αγαπημένο σακφος η jet ski σας  .

Η BoatSP δεν περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες για να σας προσφέρει άμεσα, ακόμα και το πιο δυσεύρετο ανταλλακτικό στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είτε έχετε κλασσική μηχανή που θέλετε να επισκευάσετε είτε το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφορεί, εδώ θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε.

Φιλοσοφία μας είναι ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας και γι’ αυτό, το όραμά μας είναι να ανταποκρινόμαστε ιδανικά σε κάθε σας προσδοκία με αμεσότητα, κατανόηση και καλή πίστη. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να δώσουμε λύση σε ο,τιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με την αναζήτηση ανταλλακτικών για  Σκαφη η το jet ski σας και φυσικά να ακούσουμε και να διαβάσουμε τα σχόλια, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Honda
Yamaha
Suzuki
Kawasaki
BoatSP © 2024, All rights reserved
footerpaypal footerssl